Zobrazeno 1 - 10
of 4 464
pro vyhledávání: '"Chicken burger"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abu-Shama, Hind S.1 hendabushama@yahoo.com
Publikováno v:
Alexandria Science Exchange Journal. Jan-Mar2022, Vol. 43 Issue 1, p21-33. 13p.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jan2024, Vol. 24 Issue 1, p25306-25332. 27p.
Autor:
Kashif, Ali Raza1, Naz, Saima1 saima.naz@ue.edu.pk, Usman, Adil1, Javed, Nighat2, Younas, Muhammad Usama1, Zahoor, Ashaan1
Publikováno v:
Journal Advances of Nutrition Science & Technology (ANST). 2024, Vol. 4 Issue 1/2, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eid, Samar M. A.1 samareidsamar@gmail.com, Rabie, M. A.1, El-Shourbagy, Gehan A.1, El-Nemr, S. E. A.1
Publikováno v:
Zagazig Journal of Agricultural Research. 2018, Vol. 45 Issue 1, p251-259. 9p.
Autor:
E.F. Zaki
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 4, Pp 181-189 (2022)
Background: Lemongrass (Cymbopogon citratus) is an aromatic herb; rich source of citric, vitamin C, and phenolic compounds used as natural antioxidant and antibacterial agents in food processing. This study aimed to evaluate the effect of lemongrass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f54f7c6a47f42609f1869d4fbaeddc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 7, Iss 2, Pp 426-443 (2022)
This study formulated the batter systems for crispy chicken burger patties using wheat flour-based batter and rice flour-based batter with the ratios of 2:2:1:1 and 2:1:2:1 (wheat flour/rice flour: corn flour: crispy flour: spicy flour). The crispy c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bd4f326a4684fc1adeb7f4d22361381
Publikováno v:
International Journal Of Health Animal Science & Food Safety. 2018, Vol. 5 Issue 1, p1-11. 11p.