Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Chicken Gizzards"'
Autor:
Thomas P. Oscar
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 4, Pp 100242- (2024)
The Dose Consumed step of the Poultry Food Assess Risk Model (PFARM) for Salmonella and chicken gizzards was presented and compared to the Exposure Assessment step of Quantitative Microbial Risk Assessment (QMRA). The specific objectives were 1) to d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6347b015c3f49b68e8e2e0d545622fc
Autor:
Thomas P. Oscar
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 6, Pp 100091- (2023)
The Illness Dose (ID) step of a Poultry Food Assess Risk Model (PFARM) for Salmonella and chicken gizzards (CGs) was shown in the present study. The illness dose is the minimum dose of Salmonella consumed that causes an illness. It depends on the zoo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042943fe3da945e49041752d70489263
Autor:
Jackline Nakkungu
Publikováno v:
Student's Journal of Health Research Africa, Vol 4, Iss 3 (2023)
Introduction: Compromised public health structures, poor disease surveillance, antimicrobial resistance, enterotoxin production, poor educational program approaches, and local law enforcement in addition to other factors have led to food-borne illn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa72c3c98c324f2e8662c97560894d78
Autor:
Thomas P. Oscar
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 2, Pp 100036- (2023)
The Poultry Food Assess Risk Model (PFARM) project was initiated in 1995 to develop data collection and modeling methods for simulating the risk of salmonellosis from poultry food produced by individual production chains. In the present study, the In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cabd85b970704e94a79d46d0e792fce5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lubna S. Abdalrahman, Mohamed K. Fakhr
Publikováno v:
Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 115-129 (2015)
Few recent outbreaks in Europe and the US involving Campylobacter and Salmonella were linked to the consumption of chicken livers. Studies investigating Staphylococcus aureus in chicken livers and gizzards are very limited. The objectives of this stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/392236f0e7ba41df9f5ec481a04543da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 8, No 2 (2014); 450-458
A study was conducted to estimate the prevalence, antibiotic susceptibility and distribution of Salmonella strains in raw chicken gizzards in 11 municipalities (Abobo, Adjame, Anyama, Attecoube, Bingerville, Cocody, Koumassi, Marcory, Port-Bouet, Tre