Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Chiba, Ayumi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nomura, Takamasa, Tsukita, Misato, Nakamura, Yuya, Fujita, Haruka, Deguchi, Momoko, Chiba, Ayumi, Tani, Masahachi
Publikováno v:
仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇. 13:25-37
福井県産紅映梅果汁粉末を食中毒予防に応用するため,にぎりめし中の細菌の増殖抑制効果を検証した.炊飯後の白飯に,食塩,食酢,クエン酸粉末および梅果汁粉末を添加・混釈した後,指標
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nomura, Takamasa, Chiba, Ayumi
Publikováno v:
仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇. 8:21-34
腸炎サルモネラによる食中毒は,しばしば加熱不十分な卵料理で発生する.大量調理施設衛生管 理マニュアルでは,中心温度75℃以上,1 分間以上の加熱基準が定められているが,この加熱条
Autor:
Nomura, Takamasa, Chiba, Ayumi
Publikováno v:
仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇. 7:29-46
Food allergy is a pathological condition in which the immune system's tolerance of food antigens is disordered. In peripheral tissues, regulatory T cells are an important T cell subset for inducing immune tolerance to food allergens. The groups of co