Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Chiaramonti, N."'
Autor:
Tihay-Felicelli, V., Barboni, T., Morandini, F., Santoni, P.A., Pieri, A., Luciani, C., Martinent, B., Graziani, A., Perez-Ramirez, Y., Chiaramonti, N., Setti, M.
Publikováno v:
In International Journal of Disaster Risk Reduction 1 October 2023 96
Publikováno v:
4th Fire Behavior and Fuels Conference, Saint-Petersbourg, Rusie, 1-4 Juillet 2013.
4th Fire Behavior and Fuels Conference, Saint-Petersbourg, Rusie, 1-4 Juillet 2013., Jul 2013, Saint-Petersbourg, Russia
4th Fire Behavior and Fuels Conference, Saint-Petersbourg, Rusie, 1-4 Juillet 2013., Jul 2013, Saint-Petersbourg, Russia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86fbf3a1c1a9a76e4ed818e5d9d6a4a5
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00907519
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00907519
Autor:
Barboni, Toussaint, Chiaramonti, N.
Publikováno v:
Combustion Science and Technology
Combustion Science and Technology, Taylor & Francis, 2010, 182, pp.1193-1200
Combustion Science and Technology, Taylor & Francis, 2010, 182, pp.1193-1200
International audience; This work investigated the VOC group benzene, toluene, ethylbenzene and xylenes (BTEXs) produced during the combustion of forest fuel. The above analytes were chosen because they have been identified in other forest fires. As
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fc27308caa61954cc0c6849f97e1d6c8
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00470923
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00470923
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 116, pp.382-390
Food Chemistry, Elsevier, 2009, 116, pp.382-390
International audience; The volatile compounds of Citrus juices have been extracted by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) and analysed by gas chromatography (GC) and gas chromatography/mass spectrometry (GC/MS). This work deals with the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac89056e44f25cf4a42ad721b47ace69
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00449611
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00449611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2006 First International Symposium on Environment Identities & Mediterranean Area; 2006, p18-23, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry; Feb1997, Vol. 48 Issue 2, p413-425, 13p
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry; March 2000, Vol. 59 Issue: 3 p901-911, 11p