Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Chiapparini, Sara"'
Autor:
CHIAPPARINI, SARA
La principale sfida nel settore zootecnico � mantere un?elevata produttivita e la sicurezza degli alimenti in modo sostenibile, riducendo l?utilizzo degli antimicrobici. Diverse strategie alimentari risultano indispensabili per il raggiungimento di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2a4b8712d1d764bd83223db41573a880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiapparini, Sara, Vizzarri, Francesco, Palazzo, Marisa, Rossi, Raffaella, Casamassima, Donato, Corino, Carlo
Publikováno v:
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety, Vol 5, Iss 1s (2018)
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety; V. 5, N. 1s (2018)
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety; V. 5, N. 1s (2018)
In many countries of Europe rabbit meat is consumed for its nutritional characteristics, (Dalle Zotte, 2014; Hernández and Gondret, 2006). Since the ban of the use of antibiotic as growth promoter, natural substances have been studied as alternative
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Animal Science; July 2019, Vol. 19 Issue: 3 p793-806, 14p