Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Chestnut flour"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101770- (2024)
Chestnuts, despite their nutritional value, pose challenges in starch processing, digestion, and absorption. This study employed various color-fixing formulations and processing methods to simulate the in vitro digestion of both untreated and enzymat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6826cf5df36d479caf9008067b5ed3e1
Autor:
Altaf, Rifat, Zargar, Imtiyaz Ahmad, Gani, Gousia, Hussain, Syed Zameer, Bashir, Omar, Naseer, Bazila, Manzoor, Sobiya, Amin, Tawheed
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2022, Vol. 53, Issue 6, pp. 1005-1021.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-04-2022-0120
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2023)
Chestnuts have been consumed in Portugal for immemorial times. These fruits are highly appreciated, not only due to their organoleptic characteristics but also due to their nutritional and functional values. For the nutrients to be more accessible an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0924e97cff64e9cb92d1f434e6d4907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 4, pp. 1156-1169.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2019-0788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.