Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Chessa, Innocenza"'
Autor:
D'Aquino, Salvatore, Palma, Amedeo, Chessa, Innocenza, Satta, Daniela, De Pau, Luciano, Inglese, Paolo, Ochoa, Judith Maria, Glenn, David Michael
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 17 November 2021 289
Autor:
Melito, Sara1 smelito@uniss.it, Chessa, Innocenza1, Erre, Patrizia1, Podani, János2, Mulas, Maurizio1
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology. 2013, Vol. 16 Issue 6, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Recent EU and National policies for agriculture and rural development are mainly focused to foster the production of high quality products as a result of the increasing demand of food safety, typical foods and traditional processing methods. Another
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::775f3633f9118865e8c0c6ba21ca7be2
http://hdl.handle.net/20.500.11769/26254
http://hdl.handle.net/20.500.11769/26254
An open field research and a pot-grown plant trial have been planned in order to evaluate the influence of mineral nutrition, i.e. nitrogen fertilization, on the agronomic and qualitative response of myrtle variety selections. In a randomized field l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::098567b37c179812a4537e493e087354
http://eprints.uniss.it/57/
http://eprints.uniss.it/57/
Autor:
Chessa, Innocenza, Nieddu, Maria, Erre, Patrizia, Cocco, Giovanna Francesca, Nieddu, Giovanni
The application of molecular markers technology to evaluate the genetic diversity within the species Myrtus communis L. has been aimed to analyse 38 selected genotypes, collected from different natural populations growing in Sardinia and prospected a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::c1f014673d0cb362fa3bcf60c21f5632
http://eprints.uniss.it/49/
http://eprints.uniss.it/49/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Apr2014, Vol. 7 Issue 4, p1066-1077, 12p