Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chessa, A. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pontieri, Paola, Troisi, Jacopo, Calcagnile, Matteo, Aramouni, Fadi, Tilley, Michael, Smolensky, Dmitriy, Guida, Marco, Del Giudice, Fabio, Merciai, Antonio, Samoylenko, Iryna, Chessa, Alberto L., Aletta, Mariarosaria, Alifano, Pietro, Del Giudice, Luigi
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3634, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Racca, Roberto W., Bottini, Ambrosio Rubén, Arguello, Juan Alberto, Chessa, A. L., Collino, D., Tizio, Ricardo
Publikováno v:
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
El presente trabajo tuvo por objeto estudiar la evolución de sustancias inhibidoras en follaje y raíz de plantas del cv. Halesoy 71 sometidas o no a un período de stress hídrico, y la posible alteración de los patrones evolutivos de tales sustan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b000e25f7c48b458958683d237708cd5
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/29257
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/29257
Autor:
Alessandra Tiziana PEANA, Chessa, M. L., Deligios, M., Cesarone, C. F., Meloni, M. A., Pippia, P.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2d5020b7c6a57da5b85d1a1e73bc07f5
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036770997&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0036770997&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Alberto L. Chessa, Graziano Pizzolante, Pietro Alifano, Roberta Romano, Luigi Del Giudice, Alessandro Bagnasco, Mitchell R. Tuinstra, Antonio Boffa, Jacopo Troisi, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Paola Pontieri
Publikováno v:
International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology 3 (2016): 118–127. doi:10.20546/ijcrbp.2016.310.014
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Jacopo Troisi, Alessandro Bagnasco, Antonio Boffa, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Mitchell R. Tuinstra, Alberto L. Chessa Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano and Luigi Del Giudice/titolo:Yield Potential and Adaptability of Selected Food-grade Sorghum Hybrids to Mediterranean Conditions/doi:10.20546%2Fijcrbp.2016.310.014/rivista:International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology/anno:2016/pagina_da:118/pagina_a:127/intervallo_pagine:118–127/volume:3
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Jacopo Troisi, Alessandro Bagnasco, Antonio Boffa, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Mitchell R. Tuinstra, Alberto L. Chessa Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano and Luigi Del Giudice/titolo:Yield Potential and Adaptability of Selected Food-grade Sorghum Hybrids to Mediterranean Conditions/doi:10.20546%2Fijcrbp.2016.310.014/rivista:International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology/anno:2016/pagina_da:118/pagina_a:127/intervallo_pagine:118–127/volume:3
Sorghum has been grown as a food crop for many centuries in Africa and Asia and it is a cereal option for celiac patients. Due to its properties as a wheat-free food, interest is increasing in cultivating sorghum in Mediterranean countries. To evalua
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e9897e9735043af95210bb5fa27ee966
http://www.cnr.it/prodotto/i/359176
http://www.cnr.it/prodotto/i/359176