Zobrazeno 1 - 10
of 12 756
pro vyhledávání: '"Cherry juice"'
Autor:
Gao, Ruirui1 (AUTHOR), Rapin, Nicole1 (AUTHOR), Andrushko, Justin W.1 (AUTHOR), Farthing, Jonathan P.1 (AUTHOR), Gordon, Julianne1 (AUTHOR), Chilibeck, Philip D.1 (AUTHOR) phil.chilibeck@usask.ca
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/14/2024, Vol. 19 Issue 8, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Men's Health, Vol 20, Iss 1, Pp 90-98 (2024)
In this study, we investigated the impact of tart cherry (TC) juice on the recovery of lower extremity strength and characteristic movements following periodic Resisted Sled-Based Training (RST). A cohort of 24 male college soccer players (average he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f108b417c42e4f0ea7caf6dfd97c9eb8
Autor:
Icier, Filiz1 (AUTHOR), Kaya, Orhan2 (AUTHOR) orhankayaege@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2022, Vol. 45 Issue 12, p1-12. 12p.
Autor:
Nursena Aktı, Semanur Yildiz
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 112, Iss , Pp 107193- (2025)
This study aims to assess free radical (FR) generation potential of ultrasound in water and sour cherry juice (SCJ) model systems using an indirect method with specific indicators including glutathione (GSH), a well-known antioxidant, and terephthali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8db05eb8727d423d933ff0cbf6aa6153
Publikováno v:
Journal of Physical Education & Sport; May2024, Vol. 24 Issue 5, p1249-1265, 17p