Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Cherroud, Sanaa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A microbial, physicochemical and proteolysis change during the ripening of the kourdas traditionally meat product was studied. Trials of kourdas making were carried out in the laboratory by the traditional procedure. Batches of 6 kg each of sheep fre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::42160245d00c5bff62250d564fa0e1be
a
Journal of Analytical Sciences and Applied Biotechnology, Vol 2, No 1 (2020): January - June
Journal of Analytical Sciences and Applied Biotechnology, Vol 2, No 1 (2020): January - June
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::60e6a0651f346b7a1e95d1732c4fbdf5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Talbi Mohammed, Abba El Hassan, Elabboubi Meriem, El Kouali Mhamed, Ainane Ayoub, Bricha Mohamed Reda, Tarik Ainane, Khammour Fatima, Charaf Sanaa, Cherroud Sanaa
Publikováno v:
MOJ Drug Design Development & Therapy. 2
Extracts of essential oils have various properties in different applications This work focuses on the chemical characterization of the aromatic compositions of two citrus species Citrus Aurantium CA and Citrus Reticulata CR which belongs to the Rutac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.