Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Chereau, S."'
Autor:
Chereau, S., Rogowsky, P., Laporte, B., Coumoul, X., Moing, A., Priymenko, N., Steinberg, P., Wilhelm, R., Schiemann, J., Salles, B., Richard-Forget, F.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2018 121:573-582
Autor:
Hadjout, S., Chéreau, S., Atanasova-Pénichon, V., Marchegay, G., Mekliche, L., Boureghda, H., Barreau, C., Touati-Hattab, S., Bouznad, Z., Richard-Forget, F.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2017 Nov 01. 99(3), 671-680.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44687138
Autor:
Le Boucher, C., Courant, F., Jeanson, S., Chereau, S., Maillard, M.-B., Royer, A.-L., Thierry, A., Dervilly-Pinel, G., Le Bizec, B., Lortal, S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):1032-1040
Publikováno v:
Journal of Cystic Fibrosis. 2024 Supplement 1, Vol. 23, pS134-S134. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Boucher, Clémentine, Courant, F, Jeanson, Sophie, Chereau, S, Maillard, Marie-Bernadette, Royer, A.L., Dervilly-Pinel, G., Lortal, Sylvie, Le Bizec, B., Thierry, Anne
Publikováno v:
Food Microbiology
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques, Oct 2013, Bordeaux, France. Food Microbiology, 2013, Food Microbiology
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques, Oct 2013, Bordeaux, France. 2013, Food Microbiology
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques, Oct 2013, Bordeaux, France. Food Microbiology, 2013, Food Microbiology
19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques, Oct 2013, Bordeaux, France. 2013, Food Microbiology
La comparaison d’empreintes globales en métabolomique, ou « metabolic fingerprinting », est une approche non ciblée pour étudier la qualité et la sécurité des aliments [1]. Cette approche n’a pas encore été évaluée pour le métabolome
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::601970d2022a95d636b79e45a0b24377
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209698
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209698
Autor:
Loze, B., Lohro, F., Niedbalski, L., Parlier, S., Chereau, S., Veron, R., Delgado, J., Dalle, E., Aloccio, B., Molina, J.
Publikováno v:
In Médecine et Maladies Infectieuses June 2017 47(4) Supplement:S158-S158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.