Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Chenli, S."'
Autor:
Morata A., Bañuelos M.A., López C., Chenli S., Vejarano R., Loira I., Palomero F., Lepe J.A.S.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02034 (2019)
One of the problems related to the increase in average temperatures in the wine-growing regions is the lower accumulation of organic acids in the berries. Wine freshness depends to a great extent on its acidity. Herein, the effectiveness of fumaric a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6d5c90463fa46e399ad446e47dbb226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roca, P., Morata, A., Bañuelos, M.A., López, C., Chenli, S., Vejarano, R., Loira, I., Palomero, F., Lepe, J.A.S.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-3, 3p