Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Cheng Anwei"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 4, Pp 20-26 (2024)
Objective: To evaluate the effects of mechanical processing on the physicochemical properties of oat β-glucan and its in vitro fermentation. Methods: Oat coarse grains, oat flakes, and oat flour were respectively produced through mechanical progress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bcee26b83604986af99133f5fb9a270
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2024 153
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2024 453
Autor:
An, Jishan, Zhao, Xiangchao, Song, Yang, He, Huitian, Wang, Zuo, Lan, Xinyi, Ge, Yu, Liu, Lei, Cheng, Anwei, Shen, Weijun, Wan, Fachun
Publikováno v:
In Meat Science February 2025 220
Autor:
An, Jishan, He, Huitian, Lan, Xinyi, Liu, Lei, Wang, Zuo, Ge, Yu, Shen, Weijun, Cheng, Anwei, Wan, Fachun
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology June 2024 312
Autor:
Ji, Chunxiao, Wang, Rui, Wang, Dongliang, Luo, Yongle, Huang, Zaiming, Liu, Jianying, Cheng, Anwei
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2024 112
Autor:
Wang, Xinkun, Deng, Peng, Cheng, Anwei, Sun, Sujun, Sun, Kaining, Sun, Zhou, Zhan, Xiaoguang, Zhang, Congjing, Dong, Xiaodan, Peng, Lizeng, Peng, Chune
Publikováno v:
In Heliyon December 2023 9(12)
Autor:
Cui, Wenyu, Chen, Fuchun, Sun, Zhaoyue, Cui, Caifang, Xu, Ben, Shen, Weijun, Wan, Fachun, Cheng, Anwei
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Sep2024, Vol. 104 Issue 12, p7182-7193, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.