Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Cheng, Huai N."'
Autor:
Cheng, Huai N.1 (AUTHOR) hncheng100@gmail.com, Biswas, Atanu2 (AUTHOR) hncheng100@gmail.com, Kuzniar, Gary2 (AUTHOR), Kim, Sanghoon2 (AUTHOR), Liu, Zengshe2 (AUTHOR), He, Zhongqi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jun2024, Vol. 16 Issue 11, p1554. 14p.
Autor:
Cheng, Huai N.1 (AUTHOR) hncheng100@gmail.com, Asakura, Tetsuo2 (AUTHOR), Suganuma, Koto3 (AUTHOR), Lagaron, Jose M.4 (AUTHOR), Melendez-Rodriguez, Beatriz4 (AUTHOR), Biswas, Atanu5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Mar2024, Vol. 16 Issue 5, p620. 16p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2023 403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melo, Airis Maria Araújo, Furtado, Roselayne Ferro, de Fatima Borges, Maria, Biswas, Atanu, Cheng, Huai N., Alves, Carlucio Roberto
Publikováno v:
In Microchemical Journal August 2021 167
Autor:
Biswas, Atanu1 (AUTHOR) atanu.biswas@usda.gov, Cheng, Huai N.2 (AUTHOR) atanu.biswas@usda.gov, Kuzniar, Gary1 (AUTHOR), He, Zhongqi2 (AUTHOR), Kim, Sanghoon1 (AUTHOR), Furtado, Roselayne F.3 (AUTHOR), Alves, Carlucio R.4 (AUTHOR), Sharma, Brajendra K.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Mar2023, Vol. 15 Issue 6, p1425. 11p.
Autor:
Melo, Airis Maria Araújo, Oliveira, Maria Roniele Felix, Furtado, Roselayne Ferro, de Fatima Borges, Maria, Biswas, Atanu, Cheng, Huai N., Alves, Carlucio Roberto
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 January 2020 228
Autor:
Li, Jun, Pradyawong, Sarocha, He, Zhongqi, Sun, Xiuzhi S., Wang, Donghai, Cheng, Huai N., Zhong, Junyan
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 August 2019 229:454-462
Autor:
Cheng, Huai N.1 (AUTHOR), Kilgore, Kaylin1 (AUTHOR), Ford, Catrina1 (AUTHOR), Smith, Jade1 (AUTHOR), Dowd, Michael K.1 (AUTHOR), He, Zhongqi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Adhesion Science & Technology. Aug2022, Vol. 36 Issue 16, p1781-1793. 13p.
Autor:
Mendes, Francisco R.S., Bastos, Maria S.R., Mendes, Luana G., Silva, Angelo R.A., Sousa, Felipe D., Monteiro-Moreira, Ana C.O., Cheng, Huai N., Biswas, Atanu, Moreira, Renato A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2017 70:181-190