Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Cheng, Danyang"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 307-314 (2024)
Ferulic acid (FA), the most abundant phenolic acid in cereals, widely exists in both free and bound forms in grains, legumes and other plant-based foods. FA has various functional activities, such as antioxidant, anti-inflammatory and antibacterial p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c224513a6a044057a647b97c0875afb7
Publikováno v:
In Cities September 2023 140
Publikováno v:
In Journal of Materials Research and Technology May-June 2023 24:8793-8806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fan, Jing-Li, Li, Kai, Zhang, Xian, Hu, Jiawei, Hubacek, Klaus, Da, Yabin, Liang, Xi, Cheng, Danyang
Publikováno v:
In Ecological Economics May 2022 195
Autor:
Cheng, Danyang, Xue, Qianyu, Hubacek, Klaus, Fan, Jingli, Shan, Yuli, Zhou, Ya, Coffman, D' Maris, Managi, Shunsuke, Zhang, Xian
Publikováno v:
In Global Environmental Change January 2022 72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biotechnology Advances December 2020 45