Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Chen, Yonggan"'
Autor:
Chen, Yan, Ma, Jun, Yong, Yoong-Soon, Chen, Yonggan, Chen, Bing, Cao, Junming, Peng, Kai, Wang, Guaxia, Huang, Hai, Loh, Jiun-Yan
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Dec2024, Vol. 14 Issue 24, p3596, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gu, Fenglin xiaogu4117@163.com, Chen, Yonggan1 yonggan2006@163.com, Hong, Yinghua2 1254156744@qq.com, Fang, Yiming fym870902@163.com, Tan, Lehe Lehe_Tan@163.com
Publikováno v:
AMB Express. 6/5/2017, Vol. 7 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 10, Pp 18422-18436 (2015)
Molecules
Volume 20
Issue 10
Pages 18422-18436
Molecules
Volume 20
Issue 10
Pages 18422-18436
Colonizing Bacillus in vanilla (Vanilla planifolia Andrews) beans is involved in glucovanillin hydrolysis and vanillin formation during conventional curing. The flavor profiles of vanilla beans under Bacillus-assisted curing were analyzed through gas
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology. 81:4947-4954
Vanilla beans were analyzed using biochemical methods, which revealed that glucovanillin disperses from the inner part to the outer part of the vanilla bean during the curing process and is simultaneously hydrolyzed by β- d -glucosidase. Enzymatic h
Publikováno v:
Current Microbiology. 70:235-239
A Gram-positive bacterium, designated strain XY18(T), was isolated from a cured vanilla bean in Hainan province, China. Cells were rod-shaped, endospore producing, and peritrichous flagella. Strain XY18(T) grew at salinities of 0-8 % (w/v) NaCl (opti