Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Chen, Xiang‐ning"'
Autor:
CHEN, Xiang-NING, 陳香凝
107
With the advancement of medical technology, the life span of human beings has been prolonged, and the elderly population has continued to increase. The population of Taiwan has rapidly moved toward an aging society, and the elderly populatio
With the advancement of medical technology, the life span of human beings has been prolonged, and the elderly population has continued to increase. The population of Taiwan has rapidly moved toward an aging society, and the elderly populatio
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/7qjyzd
Autor:
Liu, Yi, Zhou, Xin-Wei, Ding, Hao-Tian, Dong, Xiu-Jin, Zhang, Jing-Jing, Zheng, Yan-Cui, Chen, Xiang-Ning, Cheng, Han-Liang, Ding, Zhu-Jin, Xu, Jian-He
Publikováno v:
In Aquaculture 25 February 2022 549
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Optics. 41:127-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chinese Journal of Liquid Crystals and Displays. 32:97-103
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 245, p 03010 (2021)
Rice noodles is a common food, but it is faced with the characteristics of hard texture and poor nutrition after aging. Quinoa is rich in dietary fiber and nutritious and can enrich the color and taste of rice noodles. In this paper, red quinoa is us
Autor:
Yilun Zhou, Chen Xiang-ning
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 615:012088
After more than 20 years of accumulation, Chinese condiment market has achieved considerable development. While the market scale and output are expanding year by year, condiments are also changing from traditional to compound and functional segmentat