Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Chen, Wending"'
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Autor:
Chen, Wending (AUTHOR), Wang, Jialin (AUTHOR), Wang, Luyang (AUTHOR), Hu, Wenwen (AUTHOR), Chen, Xinzhong (AUTHOR) chenxinz@zju.edu, Jin, Lin (AUTHOR) chenxinz@zju.edu
Publikováno v:
Technology & Health Care. Aug2024, p1-9. 9p.
Autor:
Fu, Feng, Xiao, Fei, Chen, Wending, Yang, Meijuan, Zhou, Yanhong, Ngan Kee, Warwick D., Chen, Xinzhong
Publikováno v:
In British Journal of Anaesthesia March 2020 124(3):e108-e114
Publikováno v:
Am J Transl Res
Objective: The purpose of this study was to examine the effects of various depths of anesthesia monitored using Narcotrend on cognitive function in elderly patients after video-assisted thoracic surgery (VATS) lobectomy. Methods: A total of 73 elderl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::6677b1380e2c7625bfd51f1f67347e08
https://europepmc.org/articles/PMC8581839/
https://europepmc.org/articles/PMC8581839/
Publikováno v:
Proceedings of the 33rd Pacific Asia Conference on Language, Information and Computation. :129-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen W; Department of Food Science and Engineering, School of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, PR China., Xie C; Department of Food Science and Engineering, School of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, PR China., He Q; Department of Food Science and Engineering, School of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, PR China., Sun J; Department of Food Science and Engineering, School of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, PR China., Bai W; Department of Food Science and Engineering, Institute of Food Safety and Nutrition, Guangdong Engineering Technology Center of Food Safety Molecular Rapid Detection, Jinan University, Guangzhou 510632, PR China.
Publikováno v:
Food chemistry: X [Food Chem X] 2022 Dec 05; Vol. 17, pp. 100535. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 05 (Print Publication: 2023).
Autor:
Chen W; Department of Anesthesiology, The Obstetrics and Gynecology Hospital, College of Medicine, Zhejiang University Hangzhou City 310003, Zhejiang Province, China., Zhong S; Department of Anesthesiology, The First Affiliated Hospital, College of Medicine, Zhejiang University Hangzhou City 310003, Zhejiang Province, China., Ke W; Department of Anesthesiology, The First Affiliated Hospital, College of Medicine, Zhejiang University Hangzhou City 310003, Zhejiang Province, China., Gan S; Department of Anesthesiology, The First Affiliated Hospital, College of Medicine, Zhejiang University Hangzhou City 310003, Zhejiang Province, China.
Publikováno v:
American journal of translational research [Am J Transl Res] 2021 Oct 15; Vol. 13 (10), pp. 11797-11805. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 15 (Print Publication: 2021).