Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Chen, Pengxiao"'
Autor:
FAN Mengke, CHEN Pengxiao, LIU Ye, ZHU Wenxue, JIANG Mengmeng, ZHANG Yurong, WANG Xiaowan, WU Jianzhang
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 2, Pp 139-145,191 (2024)
Objective: To study the effects of different drying processes on the quality of high moisture wheat. Methods: Investigates the changes of wheat quality under different drying processes in three dimensions: appearance quality, nutritional quality and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b4849df62ee46d79e40b8b17bfcdbc4
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 15 March 2024 399
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2020 121:202-212
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture April 2020 171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2019 117:360-372