Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Chen, Jr‐Wei"'
Autor:
Lin, Yi-Ling *, Cheng, Kuan-Chen, Kao, Yi-Feng, Wu, Kang *, Chen, Jr-Wei, Nakthong, Sasitorn, Chen, Yi-Chen *
Publikováno v:
In Poultry Science September 2024 103(9)
Publikováno v:
In Poultry Science March 2023
Autor:
Chen, Jr-Wei, Lin, Yi-Ling, Chou, Chung-Hsi, Wu, Yi-Hsieng Samuel, Wang, Sheng-Yao, Chen, Yi-Chen
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2020 66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Jr-Wei, 陳智偉
86
Document classification is closely related to pattern recognition. Inthis study, we apply several conventional pattern recognition methodsfor document classification. We propose an efficient method for findingthe nearest neighbor in the KNNR
Document classification is closely related to pattern recognition. Inthis study, we apply several conventional pattern recognition methodsfor document classification. We propose an efficient method for findingthe nearest neighbor in the KNNR
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/42726615497946198427
Autor:
Wu, Yi‐Hsieng Samuel1,2 (AUTHOR), Lin, Yi‐Ling1,3 (AUTHOR), Kao, Yi‐Feng4 (AUTHOR), Chen, Jr‐Wei5 (AUTHOR), Chen, Yi‐Chou6 (AUTHOR), Chen, Yi‐Chen1,7 (AUTHOR) ycpchen@ntu.edu.tw
Publikováno v:
Environmental Toxicology. Mar2024, Vol. 39 Issue 3, p1759-1768. 10p.
Autor:
Ding, Yi, Lin, Hui-Wen, Lin, Yi-Ling, Yang, Deng-Jye, Yu, Yu-Shan, Chen, Jr-Wei, Wang, Sheng-Yao, Chen, Yi-Chen
Publikováno v:
In Journal of Food and Drug Analysis January 2018 26(1):124-134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, I-Shu, Chang, Yuan-Yen, Hsu, Chin-Lin, Lin, Hui-Wen, Chang, Ming-Hsu, Chen, Jr-Wei, Chen, Sheng-Shih, Chen, Yi-Chen
Publikováno v:
In Journal of the Chinese Medical Association February 2013 76(2):95-101
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2013 5(1):44-52