Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"Chen, Conggui"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 148-156 (2024)
The effect of addition of different levels of lotus leaf powder on the flavor of dried minced pork slices (DMPS) was studied by examining its sensory flavor attributes, flavor substances, lipid and protein oxidation levels, Maillard reaction degree,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55b7b88644a3445c93042e4ced38b10f
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules January 2024 256 Part 1
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Publikováno v:
In Environmental Pollution 15 April 2023 323
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Lin, Li, Cong, Al-Dalali, Sam, Liu, Yiyang, Zhou, Hui, Chen, Conggui, Xu, Baocai, Wang, Ying
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Autor:
Xing, Wei, Liu, Xingyun, Xu, Chaoyang, Farid, Muhammad Salman, Cai, Kezhou, Zhou, Hui, Chen, Conggui, Xu, Baocai
Publikováno v:
In LWT 15 June 2022 163