Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Chen, Canxi"'
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling September 2020 160
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2022 124:250-258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Canxi
Food production and consumption are responsible for remarkable environmental burdens including greenhouse gas emissions, land expansion, water stress, and pollution due to the nutrient overflow of the fertilizer application. Meanwhile, current global
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e4a667e8a7a6580d082a60f5f78e5c8b
https://hdl.handle.net/20.500.11850/518167
https://hdl.handle.net/20.500.11850/518167
Publikováno v:
The 8th World Sustainability Forum (WSF 2020). Program and Abstract Book
The 8th World Sustainability Forum (WSF 2020). Program and Abstract Book
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b9ee41d1c5687ea06c99fe1e09349db6
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, 11 (4)
Volume 11
Issue 4
Nutrients, Vol 11, Iss 4, p 856 (2019)
Nutrients, 11 (4)
Volume 11
Issue 4
Nutrients, Vol 11, Iss 4, p 856 (2019)
Demand side interventions, such as dietary change, can significantly contribute towards the achievement of 2030 national sustainable development goals. However, most previous studies analysing the consequences of dietary change focus on a single dime
A major challenge for countries around the world is to provide a nutritionally adequate diet to their population with limited available resources. A comprehensive analysis that reflects the adequacy of domestic food production for meeting national nu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0177903129d77deae281bc4ef5aedc8e
Reducing food waste can contribute positively towards multiple sustainable development goals (SDGs) but the differences in the food waste across countries in terms of embedded nutrients and environmental impacts is not well-known. Here we assess the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ef8db38587860f71a85b6006cdfd9a0d