Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Chemometric Approach"'
Autor:
Mahyara Markievicz Mancio Kus-Yamashita, Cristiane Bonaldi Cano, Vânia Claudia Barros Monteiro, Regina Maria Catarino
Publikováno v:
Analytica, Vol 4, Iss 1, Pp 54-65 (2023)
Human milk provides all the nutrients required by babies during the first six months of their life. Human milk lipids represent the main source of energy, contributing almost 50% of the total energy content. Additionally, fatty acids ensure the corre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cc3487bd3db499a89e568d1d9767e57
Autor:
Mahmood Ahmed, Syed Salman Shafqat, Amna Javed, Mudassar Sanaullah, Abdul Shakoor, Muhammad Imtiaz Shafiq, Syeda Kiran Shahzadi, Tanveer A. Wani, Seema Zargar
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 21, p 7365 (2023)
In recent years, there has been a growing concern about the negative impact of unforeseen contaminants such as metals in commonly consumed food items, which pose a threat to human well-being. Therefore, it is of utmost importance to evaluate the leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb7b66a3359549f1b491e0cc9207da72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Victor Sapielkin
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 9, Iss 1, Pp 326-334 (2019)
This work is executed in accordance with individual subjects "Medico-legal diagnostics of the damages caused at shots by elastic bullets from the smooth-bore weapon of 12th caliber", state registrations number #0111U002178, that is executed on the de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99b7581cb9b241b8825b8e73779fac95
Autor:
Dragana Borjan, Vanja Šeregelj, Darija Cör Andrejč, Lato Pezo, Vesna Tumbas Šaponjac, Željko Knez, Jelena Vulić, Maša Knez Marevci
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 5, p 805 (2022)
Red beetroot is well known for its high proportion of betalains, with great potential as functional food ingredients due to their health-promoting properties. The objective of this study was to investigate the influence of processing techniques such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56d2fc67cae041ca86043305cfa9567a
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 2, Iss , Pp 100037- (2020)
Wood barrel aging distilled beverages corresponds to a process capable of aggregate flavor compounds that may change sensory profiles and improve distillates quality. The analysis of the flavor compounds to determine degree of maturation of distillat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85e1333b70c346b0aebac287598d04d2
Autor:
Geórgia Labuto, Lilia Ribeiro da Silva, Heron Dominguez Torres da Silva, Elma Neide Vasconcelos Martins Carrilho, Norberto Sanches Goncalves, Christiane de Arruda Rodrigues
Publikováno v:
Revista Ambiente & Água, Vol 12, Iss 6, Pp 946-963 (2017)
Organic agro-industrial residues have been successfully used as biosorbents and promoting new uses from agricultural wastes benefits the economy. However, the allocation of a solid waste biosorbent after the sorption of contaminants has limited their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1b5c7374b494d51b23fe696690c2b1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.