Zobrazeno 1 - 10
of 210
pro vyhledávání: '"Chemical irritants"'
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
ObjectiveTo ascertain the prevalence of asthma attacks among archivists and identify the associated occupational factors in this understudied professional population.MethodsWe conducted a cross-sectional, questionnaire-based study among 1,002 archiva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27bdd24a61c7414dbf781810d1a5ca0b
Autor:
Rachael Moss, Cassie Fisher, Mackenzie Gorman, Sophie Knowles, Jeanne LeBlanc, Christopher Ritchie, Kaelyn Schindell, Laurel Ettinger, Matthew B. McSweeney
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 296 (2023)
Chemical irritants, like piperine, have the potential to increase human perception of tastes and odours, including saltiness. This cross-modal interaction could help the food industry develop new salt-reduced food products that maintain their salty t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8674463236d4434b2b676c7fa1da461
Autor:
Cheng-Qiong Wang, Xiao-Rong Huang, Min He, Xiao-Tian Zheng, Hong Jiang, Qian Chen, Teng-Yan Fan, Lin Zhan, Juan Ling, Ji-Hong Feng, Xue Xiao, Xiao-Fan Chen, Zheng Xiao
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 11 (2021)
IntroductionA modified and recombinant human endostatin (Rh-endostatin) is often used in the control of malignant pleural effusion (MPE) through intrapleural infusion.ObjectivesTo demonstrate the clinical response, survival, and safety of Rh-endostat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83a1e16ac21441f99009e623b7dc733d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Wildlife Management, 1998 Jan 01. 62(1), 399-405.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3802305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:497-499
Preventive measures including mask wearing are crucial in slowing the transmission of COVID-19 disease. However, prolonged wearing of protective masks can easily generate excessive sweating, moisture and friction. Closed and warm environments heighte
Publikováno v:
Skin Research and Technology. 28:187-199
BACKGROUND Skin sensitivity (SS) is a commonly occurring response to a range of stimuli, including environmental conditions (e.g., sun exposure), chemical irritants (e.g., soaps and cosmetics), and mechanical forces (e.g., while shaving). From both i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kefang Lai, Ruchong Chen, Liman Fang, Shuxin Zhong, S Dushinka Shaniya Helen de Silva, Yonglin Mai
Publikováno v:
J Thorac Dis
Cough sensitivity can be described as the reaction intensity of the cough reflex to different stimuli which activate chemically and mechanically sensitive vagal afferent nerves innervating airways and lungs. Measurement of cough reflex sensitivity pl