Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Chellappan G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lakshmidevi Paranthaman, Parthasarathy Seethapathy, Deepu Pandita, Chellappan Gopalakrishnan, Subbiah Sankaralingam, Sakthivel Venkatesh, Arunkumar Malaisamy, Anu Pandita, Ryan Casini, Abed Alataway, Ahmed Z. Dewidar, Khalid F. Almutairi, Hosam O. Elansary
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
The tomato, one of the world’s most extensively cultivated and consumed vegetable crops is negatively impacted by various pathogens. This study aimed to observe the differentially expressed proteins in tomato samples in plant–pathogen-biocontrol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb704c146a0845f8869c5dbfac603f7e
Autor:
Kuttappan Sargapradeep, Gladson Muthian, Raghavan Kaleysaraj, John J. Bright, Chellappan G. Pradeep
Publikováno v:
Experimental Parasitology. 114:193-203
Filariasis is a debilitating parasitic disease in many tropical countries. Despite the highly evolved immune system, the filarial parasites successfully evade host immunity to persist for a sustained period of time. Earlier studies have shown that th
Autor:
Balamurugan R, As, Chandragunasekaran, Chellappan G, Krithika Rajaram, Ramamoorthi G, Bs, Ramakrishna
Publikováno v:
The Indian Journal of Medical Research
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
Indian Journal of Medical Research, Vol 140, Iss 3, Pp 345-355 (2014)
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
Indian Journal of Medical Research, Vol 140, Iss 3, Pp 345-355 (2014)
Background & objectives: The human gut microbiota play a significant role in nutritional processes. The concept of probiotics has led to widespread consumption of food preparations containing probiotic microbes such as curd and yogurt. Curd prepared
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saraf, Naresh M., Chellappan, G.
Publikováno v:
International Dyer; 2015, Issue 5, p30-33, 4p