Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Chelation of metals"'
Publikováno v:
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 19 No. 2 (2021): July to December; 18-26
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 19 Núm. 2 (2021): Julio a Diciembre; 18-26
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 19 Núm. 2 (2021): Julio a Diciembre; 18-26
The limited information published about the significance of phytic acid in nutrition and human health makes necessary to initiate a study to identify and quantify it in the potato that is the fourth most consumed food worldwide and is an important in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biogeochemistry of Estuaries, 2006.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780195160826.003.0024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keith F. Tipton, Hugh G. Nimmo
Publikováno v:
The Biochemical journal. 145(2)
1.A procedure for the purification of ox liver fructose 1,6-kiphosphatase is described. A number of criteria indicate that the enzyme was not subjected to any significant degree of proteolytic attack during the purification. 2. The molecular weight,