Zobrazeno 1 - 10
of 5 056
pro vyhledávání: '"Cheftel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Mothes
Publikováno v:
Food / Nahrung. 37:622-622
Autor:
R. Redel-Cheftel
Publikováno v:
Acta Societatis Botanicorum Poloniae, Vol 7, Iss 4, Pp 615-630 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52a1f3e752494361b36d43b4b471cd21
Autor:
COMMISSION DE BACTÉRIOLOGIE DES PRODUITS LAITIERS, AUCLAIR, J., THOMAS, G., CHEFTEL, H., DAROLLE, Ch., DESEZ, A., ECK, A., HERMIER, J., ROTEREAU, J. C., SAINCLIVIER, M., VEILLET, A., BUTTIAUX, R., JARROUSSE, R., PETRANSXIENNE, D., PORTMANN, A., SERRES, L., VEISSEYRE, R., BASILLE, D., CORRE-HURST, L., GANDON, Y., GUIBERT, S., JEGU, J.-P., MEZONNET, R., PIEN, J., PECQUEUR, F., LEBERT, F., BRET, G., TACQUET, A., TISON, F., KIRN, A., LAFONT, Ph., DE LAVERGNE, E., MOCQUOT, G.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1969 Jan 01. 23, A1-A88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123900
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry. 1969, Vol. 9 Issue 4, p585-590. 6p.
Autor:
Cheftel, J. Claude ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 2005 93(3):531-550
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 68(1):43-56
Publikováno v:
Food Reviews International. 2000, Vol. 16 Issue 4, p453-483. 31p.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2004 14(1):55-68
Autor:
Picart, Laetitia a, b, Dumay, Eliane a, b, Guiraud, Joseph-Pierre c, Cheftel, J.Claude a, b, *
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2004 37(2):227-238