Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Cheevitsopon, Ekkapong"'
Publikováno v:
In Heliyon June 2019 5(6)
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 187, p 04018 (2020)
The main objective was to evaluate cyclic efficiency of a multilayer desiccant bed column. The experimental setup consisted of an air humidifier unit, a heating unit for regeneration, and the desiccant bed column with 15 layers. An airflow rate of 2.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ea7a7320bb54c36add22c639df97d36
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 192, p 03041 (2018)
This study aimed to investigate the effect of drying temperature (40, 60, 80, and 100°C) on drying characteristics of Cissus quadrangularis Linn. (CQ) undergoing convective drying. Physical properties and phytochemicals of the dried CQ were also eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec4fe0273a0147d8b511cdbdb3d53ce6
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 192, p 03012 (2018)
The gold of this research is to investigate air characteristics during dehumidification process using the multilayer desiccant bed. Silica gel packing in the multilayer column was used as a desiccant material. Airflow direction in the column was desi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9106036c50d14779974def1dd8ab2f9e
Autor:
Arjharn, W., Junyusen, P., Treeamnuk, T., Junyusen, T., Sawardsuk, Prueksa, Sripinyowanich Jongyingcharoen, Jiraporn, Cheevitsopon, Ekkapong
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 9/8/2020, Vol. 187, p1-7, 7p
Effects of Superheated Steam Fluidized Bed Drying on the Quality of Parboiled Germinated Brown Rice.
Autor:
Cheevitsopon, Ekkapong1, Noomhorm, Athapol2
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2015, Vol. 39 Issue 4, p349-356. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHEEVITSOPON, EKKAPONG1, NOOMHORM, ATHAPOL1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2011, Vol. 35 Issue 6, p840-849. 10p.
Autor:
Hamontree, C., Thanimkarn, Setthawat, Cheevitsopon, Ekkapong, Sripinyowanich Jongyingcharoen, Jiraporn
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences; 8/12/2018, Vol. 192, pN.PAG-N.PAG, 4p