Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Cheese spread"'
Autor:
Rafaella S. Moura, Jonas T. Guimarães, Hugo Scudino, Monica Q. Freitas, Eliane T. Mársico, Erick.A. Esmerino, Celso Sant'Anna, Pedro Henrique Campelo Félix, Tatiana C. Pimentel, Bruno N. Paulino, Vitoria H. Cauduro, Erico M.M. Flores, José Ricardo H. Lopes, Adriano G. Cruz
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 105, Iss , Pp 106867- (2024)
In this initial study, the impact of thermosonication as an alternative to the traditional fusion in Brazilian cheese spread (Requeijão Cremoso) manufacture was investigated. The effect of ultrasound (US) power was evaluated considering various aspe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f89caa3885547f98e854111a7c3ad07
Autor:
Silvia Jakabová, Lucia Benešová, Miroslav Kročko, Peter Zajác, Jozef Čapla, Adam Partika, Jozef Golian, Jana Štefániková
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 285-295 (2021)
Cheese production is associated with the analysis of its nutritional composition as well as with the sensory evaluation of the acceptance of the products. The paper is aimed at the determination of basic chemical parameters such as the content of pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a6ad74b8a5b4ab18031fbb6988276ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jozef Golian, Jana Štefániková, Miroslav Kročko, Adam Partika, Jozef Čapla, Peter Zajác, Lucia Benešová, Silvia Jakabová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 285-295 (2021)
Cheese production is associated with the analysis of its nutritional composition as well as with the sensory evaluation of the acceptance of the products. The paper is aimed at the determination of basic chemical parameters such as the content of pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
František Buňka, Gabriela Nagyová, Richados Nikolaos Salek, Michaela Černíková, Helena Bacova, Stanislav Kráčmar
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 7, Iss 1, Pp 191-196 (2013)
The aim of this work was to observe the effects of emulsifying salts composed of trisodium citrate and sodium phosphates with different chain length (disodium phosphate (DSP), tetrasodium diphosphate (TSPP), pentasodium triphosphate (PSTP) and sodium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a860f50e371044dba86c24548a117ba7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.