Zobrazeno 1 - 10
of 806
pro vyhledávání: '"Cheese preservation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 283 Part 1
Autor:
Paula, Vanessa B.1,2 (AUTHOR) ldias@ipb.pt, Dias, Luís G.2,3 (AUTHOR) leticia@ipb.pt, Estevinho, Letícia M.2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 9, p1941. 25p.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 266 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rofeal, Marian, Abdelmalek, Fady
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy December 2023 36
Publikováno v:
In Journal of Food Protection December 2023 86(12)
Autor:
Reyes Méndez, Laura María1 (AUTHOR) laura.reyes@unad.edu.co, Méndez Morales, Paula Andrea1 (AUTHOR), López‐Córdoba, Alex2 (AUTHOR), Ortega‐Toro, Rodrigo3 (AUTHOR), Gutiérrez, Tomy J.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2023, Vol. 46 Issue 11, p1-14. 14p.