Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cheese biodiversity"'
Autor:
Luana Faria Silva, Juliano De Dea Lindner, Tássila Nakata Sunakozawa, Daniel Mathias Fuzette Amaral, Tiago Casella, Ana Lúcia Barretto Penna, Mara Corrêa Lelles Nogueira
Publikováno v:
Braz J Microbiol
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-05-01T09:47:14Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2022-03-01 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Félix, Mayara Rocha
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico Artisanal cheeses are being extensively researched around the world, since the production of this delicacy have great socioeconomic, cultural and scientific importance, nevertheless thes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::302364ba364231637d8644d1b83dbac3
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2933
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.