Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Che Yixin"'
Autor:
Yujie Li, Hui Wang, Sheng Yin, Yang Dongmei, Julien Boutet, Qi Wang, Che Yixin, Robert Huet, Huaqing Yang
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:7932-7937
l-Methionine is an essential bioactive amino acid with high commercial value for diverse applications. Sustained attentions have been paid to efficient and economical preparation of l-methionine. In this work, a novel method for l-methionine producti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu Ruixin, Hui Wang, Qi Wang, Yiping Wu, Sheng Yin, Che Yixin, Julien Boutet, Huaqing Yang, Robert Huet, Chengtao Wang
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 68(16)
Methionol is a sulfur-containing aroma compound that contributes to the flavors of fermented foods. In this work, a novel method for methionol production was established using 3-methylthiopropionaldehyde (MMP) and alcohol dehydrogenase (ADH). First,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.