Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Chaves, Mariane Bonatti"'
Autor:
Schallemberger, Juliana Barden1 (AUTHOR) juli-sch@hotmail.com, Libardi, Nelson1 (AUTHOR), Dalari, Beatriz Lima Santos Klienchen1 (AUTHOR), Chaves, Mariane Bonatti2 (AUTHOR), Nagel Hassemer, Maria Eliza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environmental Technology. Apr2023, Vol. 44 Issue 9, p1265-1286. 22p.
Autor:
Chaves, Mariane Bonatti
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico, Programa de Pós-Graduação em Engenharia Química, Florianópolis, 2011
Made available in DSpace on 2012-10-26T06:14:54Z (GMT). No. of bitstreams: 1 296900.pdf: 18
Made available in DSpace on 2012-10-26T06:14:54Z (GMT). No. of bitstreams: 1 296900.pdf: 18
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/95821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaves, Mariane Bonatti
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico, Programa de Pós-Graduação em Engenharia Química, Florianópolis, 2011 Fungos do gênero Pleurotus são reconhecidos por seu valor gastronômico, mas recentemente vêm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2980ea8cad0b4c0c1eefc828b548552e
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/95821
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/95821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borges GM; Mestrado em Saúde e Meio Ambiente, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., De Barba FF; Mestrado em Saúde e Meio Ambiente, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Schiebelbein AP; Departamento de Engenharia Ambiental, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Pereira BP; Departamento de Farmácia, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Chaves MB; Departamento de Engenharia Química, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Silveira ML; Departamento de Farmácia, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Pinho MS; Mestrado em Saúde e Meio Ambiente, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Furlan SA; Mestrado em Saúde e Meio Ambiente, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil. ; Departamento de Engenharia Ambiental, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil. ; Departamento de Engenharia Química, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil. ; Mestrado em Engenharia de Processos, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil., Wisbeck E; Departamento de Engenharia Ambiental, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil. ; Departamento de Engenharia Química, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil. ; Mestrado em Engenharia de Processos, Universidade da Região de Joinville, Univille, Joinville, SC, Brazil.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2014 Mar 10; Vol. 44 (4), pp. 1059-65. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 10 (Print Publication: 2013).