Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Chaves, Fabio Clasen"'
Autor:
Cruxen, Claudio Eduardo dos Santos, Thiel, Patricia Radatz, Souza, Daiane Machado, Junges da Costa, Roger, Filoda, Paula Freitas, Chaves, Fabio Clasen, Fiorentini, Ângela Maria
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2021 44 Part B
Autor:
Ziegler, Valmor, Ferreira, Cristiano Dietrich, Hoffmann, Jessica Fernanda, Chaves, Fábio Clasen, Vanier, Nathan Levien, de Oliveira, Maurício, Elias, Moacir Cardoso
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2018 242:427-434
Autor:
Hoffmann, Jessica Fernanda, Zandoná, Giovana Paula, dos Santos, Priscila Silveira, Dallmann, Camila Müller, Madruga, Francine Bonemann, Rombaldi, Cesar Valmor, Chaves, Fábio Clasen
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:638-644
Autor:
da Luz, Suzane Rickes, Pazdiora, Paulo Cesar, Dallagnol, Leandro José, Dors, Giniani Carla, Chaves, Fábio Clasen
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2017 220:510-516
Autor:
Bueno-Costa, Francine Manhago, Zambiazi, Rui Carlos, Bohmer, Bruna Wendt, Chaves, Fábio Clasen, Silva, Wladimir Padilha da, Zanusso, Jerri Teixeira, Dutra, Iara
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:333-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ripoll, Márcia Kutscher, Martins, Otávia de Almeida, Waller, Stefanie Bressan, Silva, Anna Luiza, Faria, Renata Osório de, Gomes, Angelita dos Reis, Picoli, Tony, Meireles, Mário Carlos Araújo, Acunha, Tanize dos Santos, Chaves, Fabio Clasen, Mello, João Roberto Braga de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 6; e26111629090
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e26111629090
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e26111629090
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 6; e26111629090
Research, Society and Development; v. 11 n. 6; e26111629090
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Fungal infections have become frequently in recent years. Dermatophytosis, sporotrichosis and candidiasis stand out. Due to the resistance to available drugs and with a view to diversifying the pharmaceutical field, the study was carried out using th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5e1e0dcb3ac22793f9d502ed7d4117f0
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29090
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/29090
Autor:
Medina, Aline Lisboa, Haas, Lírio Inácio Reckziegel, Chaves, Fábio Clasen, Salvador, Miriam, Zambiazi, Rui Carlos, da Silva, Wladimir Padilha, Nora, Leonardo, Rombaldi, Cesar Valmor
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2011 128(4):916-922
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.