Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Chavan KD"'
Publikováno v:
International Journal of Chemical Studies. 8:931-936
The present investigation was planned to evaluate the effect of ginger on chhana whey beverage (CWB). The pre optimized and finalized different levels of ginger powder in chhana whey were used to the experimental treatments. The experiments were laid
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Health Sciences. 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farooqui JM; Rural Medical College, Pravara Institute of Medical Sciences, Loni, Maharashtra, India., Chavan KD, Bangal RS, Syed MM, Thacker PJ, Alam S, Sahu S, Farooqui AA, Kalakoti P
Publikováno v:
The Australasian medical journal [Australas Med J] 2013 Sep 30; Vol. 6 (9), pp. 476-82. Date of Electronic Publication: 2013 Sep 30 (Print Publication: 2013).