Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Chaussepied, Bernard"'
Autor:
PaÍs, Gabriel, Navarro, David, Benoit, Yves, Blanquet, Senta, Chabbert, Brigitte, Chaussepied, Bernard, Coutinho, Pedro, Durand, Sylvie, Grigoriev, Igor, Haon, Mireille, Heux, Laurent, CharlèNe Launay, Margeot, Antoine, Nishiyama, Yoshiharu, Raouche, Sana, Marie-NoÍlle Rosso, Bonnin, Estelle, Jean-Guy Berrin
Additional file 2: Table S1. Production and protein content of fungal secretomes.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::67c2901596db1c1fcd7eb05809e084f8
Autor:
Paës, Gabriel, Navarro, David, Benoit, Yves, Blanquet, Senta, Chabbert, Brigitte, Chaussepied, Bernard, Coutinho, Pedro, Durand, Sylvie, Grigoriev, Igor, Haon, Mireille, Heux, Laurent, Launay, Charlène, Margeot, Antoine, Nishiyama, Yoshiharu, Raouche, Sana, Marie-Noëlle Rosso, Bonnin, Estelle, Jean-Guy Berrin
Additional file 3: Figure S2. Abundance of CAZymes and unknown proteins in the fungal secretomes. Abundances were determined based on the number of peptides unambiguously identified by LC–MS/MS. (a) Abundance of peptides for each CAZyme, represente
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::43cbd555c98f84dba83217906d213c90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Biodeterioration & Biodegradation 2001 47(3):125-131