Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Chaurin, Valérie"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2016 99(6):4619-4628
Autor:
London, Lis E.E., Chaurin, Valérie, Auty, Mark A.E., Fenelon, Mark A., Fitzgerald, Gerald F., Ross, R.Paul, Stanton, Catherine
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2015 40:33-38
Autor:
Kett, Anthony P., Chaurin, Valérie, Fitzsimons, Sinead M., Morris, Edwin R., O'Mahony, James A., Fenelon, Mark A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2013 30(2):661-671
Publikováno v:
In International Dairy Journal September 2012 26(1):58-65
Autor:
McCarthy, Noel A., Kelly, Alan L., O’Mahony, James A., Hickey, Dara K., Chaurin, Valérie, Fenelon, Mark A.
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2012 25(2):80-86
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2012 27(1):201-207
Autor:
Kearney, Niamh, Stack, Helena M., Tobin, John T., Chaurin, Valérie, Fenelon, Mark A., Fitzgerald, Gerald F., Ross, R. Paul, Stanton, Catherine
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2011 21(8):561-567
Autor:
Stettler, Alexandra R.1, Chaurin, Valérie1, Constable, Edwin C.1, Housecroft, Catherine E.1, Schwarz, Maria A.1 maria.schwarz@unibas.ch
Publikováno v:
Journal of Biological Inorganic Chemistry (JBIC). Mar2007, Vol. 12 Issue 2, p194-203. 10p. 1 Diagram, 2 Charts, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Articles
Brewer’s spent grain (BSG) was evaluated for its potential as a functional baking ingredient. Scanning electron microscopy (SEM) was used to examine the microstructure of BSG and wheat flours. Baked snacks (breadsticks) were prepared using 15%, 25%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::8645a6ba29a40ac5125c45bee2861de9
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/96
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/96