Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Chaudiere, J."'
Autor:
Chaudière, J. *, Ferrari-Iliou, R.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 1999 37(9):949-962
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bourre, J.M., DUMONT, O., PICIOTTI, M., Clement, M., Chaudiere, J., Bonneil, M., Nalbone, G., Lafont, H., Pascal, G., Durand, G.
Publikováno v:
World Review of Nutrition and Dietetics
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Mar 1990, Washington DC, United States
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
2. International Conference on the Health Effects of omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Mar 1990, Washington DC, United States
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec8df0a6c00eeb40b3e4098e4b7bdf6f
https://hal.inrae.fr/hal-02779125
https://hal.inrae.fr/hal-02779125
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Neurochemical Pathology; Oct1987, Vol. 7 Issue 2, p91-97, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular and Chemical Neuropathology; October 1987, Vol. 7 Issue: 2 p91-97, 7p
Publikováno v:
Free Radical Biology & Medicine; 1998, Vol. 25 Issue: 3 p270-281, 12p