Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Chaudhuri, UR"'
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 16 (2006)
A new variety of fermented goat meat sausage was prepared from Black-Bengal goat. Lactic acid bacteria (LAB) Lactobacillus casei (NCIM 2586), Lactobacillus plantarum (NCIM 2083) and Pediococcus pentosaceus (NCIM 2245) were used as starter culture. Ef
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 12 (2006)
Minced goat meat organs (bicep fermoris muscle, heart, kidney and liver) of a particular variety of goat (Black Bengal) were stored aerobically in refrigerator at 4°C for 15 days after some combinationpretreatments: a) tea liquor and honey, b) aceti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.