Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Chaudhary, H.K."'
Autor:
Kottawa-Arachchi, Jeevan Dananjaya, Ranatunga, M.A.B., Amarakoon, A.M.T., Gunasekare, M.T.K., Attanayake, R.N., Sharma, R.K., Chaudhary, H.K., Sood, V.K., Katoch, R., Banyal, D.K., Piyasena, K.G.N.P., Edirisinghe, E.N.U.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2022 1
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2017 Jan 01. 45(3), 525-534.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26754731
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2016 Mar 01. 44(1), 162-171.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2014 Dec 01. 42(4), 700-709.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689459
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2014 Mar 01. 42(1), 19-26.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689283
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2014 Mar 01. 42(1), 91-101.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.