Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Chaud Saula Goulart"'
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 59, Iss 4, Pp 777-780 (2002)
Studies evaluating the protein nutritive value of beans labelled with 15N, ussing nitrogen balance and the quantitation of faecal and urinary endogenous nitrogen, determined by isotopic dilution, have been extensively used. The objective of this rese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/372fb40937a04501b173140c236c4015
Autor:
Chaud, Saula Goulart
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador : Valdemiro Carlos Sgarbieri
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-09-27T19:15:11Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Chaud_SaulaGoulart_D.pdf: 132114
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-09-27T19:15:11Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Chaud_SaulaGoulart_D.pdf: 132114
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255707
Publikováno v:
Scientia Agricola, Volume: 59, Issue: 4, Pages: 777-780, Published: DEC 2002
Studies evaluating the protein nutritive value of beans labelled with 15N, ussing nitrogen balance and the quantitation of faecal and urinary endogenous nitrogen, determined by isotopic dilution, have been extensively used. The objective of this rese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0185b6bb53cc9a17f2b28ed743afe09e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162002000400023&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162002000400023&lng=en&tlng=en
Autor:
Chaud, Saula Goulart
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Admar Costa de Oliveira
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-24T13:58:49Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Chaud_SaulaGoulart_M.pdf: 33
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-24T13:58:49Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Chaud_SaulaGoulart_M.pdf: 33
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.