Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Chatzidimitriou, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stergiadis, S., Bieber, A., Franceschin, E., Isensee, A., Eyre, M.D., Maurer, V., Chatzidimitriou, E., Cozzi, G., Bapst, B., Stewart, G., Gordon, A., Butler, G.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2015 175:609-618
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chatzidimitriou, E., Davis, H., Maurer, V., Leiber, F., Leifert, Carlo, Stergiadis, S., Butler, G.
Publikováno v:
Chatzidimitriou, E. Davis, H. Maurer, V. Leiber, F. Leifert, Carlo Stergiadis, S. Butler, G. . Egg fatty acid profiles and potential health risk from defatted insect meal in laying hens’ diets. Jo
Jo
Jo
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10852/100679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.