Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Chataigner, C."'
Autor:
Joannin, S., Capit, A., Ollivier, V., Bellier, O., Brossier, B., Mourier, B., Tozalakian, P., Colombié, C., Yevadian, M., Karakhanyan, A., Gasparyan, B., Malinsky-Buller, A., Chataigner, C., Perello, B.
Publikováno v:
In Review of Palaeobotany and Palynology September 2022 304
Publikováno v:
In Journal of Archaeological Science: Reports August 2018 20:756-767
Autor:
Palumbi, G., Guilbeau, D., Astruc, L., Chataigner, C., Gratuze, B., Lyonnet, B., Pulitani, G.
Publikováno v:
In Quaternary International 27 February 2018 468 Part A:121-133
Publikováno v:
In Quaternary International 22 February 2016 395:79-94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roche, B., Farruggia, A., Pousin, M., Riga, P., Chataigner, C., Boutifard, V., Prieur, M., Roux, P., Cooke, A., Rivero, M. J.
The Maraichine breed of cattle originates from the Loire region of France and has been under a conservation programme since 1986. This programme links the conservation of the breed with the conservation of its traditional environment of wet grassland
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8dfec6db9b44d8baa7ff8d5d42c9d397
Autor:
Ollivier, V., Nahapetyan, S., Roiron, P., Gabrielyan, I., Gasparyan, B., Chataigner, C., Joannin, S., Cornée, J.-J., Guillou, H., Scaillet, S., Munch, P., Krijgsman, W.
Publikováno v:
In Quaternary International 2010 223:312-326
Autor:
Herrscher, E, Poulmarc'h, M, Palumbi, Giulio, Paz, S, Rova, E, Gogochuri, G, Longford, C, Jalabadze, M, Bitadze, L, Vanishvili, N, Le Mort, F, Chataigner, C, Badalyan, R, Guy, A
Publikováno v:
Paléorient
Paléorient, 2021, 47.1, pp.149-172
Paléorient, CNRS, 2021
Paléorient, CNRS, 2021, 47.1, pp.149-172
Paléorient, 2021
Paléorient, 2021, 47.1, pp.149-172
Paléorient, CNRS, 2021
Paléorient, CNRS, 2021, 47.1, pp.149-172
Paléorient, 2021
Food and its interactions with the environmental, economic, social, and cultural spheres play an essential role in communities' cultural identity. This theory has been verified by an analysis of the Kura-Araxes (KA) culture, characterised by original
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4bc0675ef3dc566014eaaf977a4c7cef
https://hal.science/hal-03468193
https://hal.science/hal-03468193
Autor:
Chataigner, C.
Publikováno v:
Paléorient, 2018 Jan 01. 44(2), 140-143.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26595382