Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Charlier, Landry"'
Autor:
Azizyan, Rafayel A., Wang, Weiqiang, Anikeenko, Alexey, Radkova, Zinaida, Bakulina, Anastasia, Garro, Adriana, Charlier, Landry, Dumas, Christian, Ventura, Salvador, Kajava, Andrey V.
Publikováno v:
In Journal of Structural Biology 1 October 2020 212(1)
Autor:
Mercredi, Peter Y., Bucca, Nadine, Loeliger, Burk, Gaines, Christy R., Mehta, Mansi, Bhargava, Pallavi, Tedbury, Philip R., Charlier, Landry, Floquet, Nicolas, Muriaux, Delphine, Favard, Cyril, Sanders, Charles R., Freed, Eric O., Marchant, Jan, Summers, Michael F.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Biology 24 April 2016 428(8):1637-1655
Autor:
Charlier, Landry, Louet, Maxime, Chaloin, Laurent, Fuchs, Patrick, Martinez, Jean, Muriaux, Delphine, Favard, Cyril, Floquet, Nicolas
Publikováno v:
In Biophysical Journal 4 February 2014 106(3):577-585
Publikováno v:
In Comptes rendus - Chimie 2009 12(8):905-910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Flavour Science 2014:519-523
Les récepteurs couplés aux protéines G (RCPG) forment une large famille de protéines à sept traversées transmembranaires (environ 800 chez l’Homme) permettant à nos cellules de communiquer avec leur environnement. Les données biochimiques e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::67ac1b9b6bfd1fb7801e9de153502d62
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01105310
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01105310
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2012, 27 (6), pp.445-453. ⟨10.1002/ffj.3121⟩
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2012, 27 (6), pp.445-453. 〈10.1002/ffj.3121〉
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2012, 27 (6), pp.445-453. ⟨10.1002/ffj.3121⟩
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2012, 27 (6), pp.445-453. 〈10.1002/ffj.3121〉
This article is published in Flavour and Fragrance Journal as Part II of Special Issue: 13th Weurman Flavour Research Symposium, Zaragoza, Spain, 27th–30th September 2011, edited by Vicente Ferreira (University of Zaragoza).; A joint approach that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::829106ccdec18864e9f8f3e8831bcbbb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01190436
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01190436
Publikováno v:
1er Congrès International ISI
1er Congrès International ISI, Jun 2011, Meknès, Morocco
1er Congrès International ISI, Jun 2011, Meknès, Morocco
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ef2ba6a961acf9ea06b60f57f5d51cda
https://hal.univ-cotedazur.fr/hal-02546315
https://hal.univ-cotedazur.fr/hal-02546315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.