Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Charernjiratrakul,Wilawan"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 October 2013 167(2):170-176
Autor:
Kantachote, Duangporn1 duangporn.k@psu.ac.th, Charernjiratrakul, Wilawan1 wilawan.c@psu.ac.th, Noparatnaraporn, Napavarn2 fscinvn@ku.ac.th, Oda, Kohei3 bika@kit.ac.jp
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology. 4/15/2008, Vol. 11 Issue 2, p1-12. 12p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 5 Charts, 1 Graph.
Autor:
Ratanaburee,Anussara, Kantachote,Duangporn, Charernjiratrakul,Wilawan, Penjamras,Pimpimol, Chaiyasut,Chaiyavat
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology v.14 n.3 2011
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Lactobacillus plantarum DW12, a gamma-aminobutyric acid (GABA) producing strain, was used as a starter culture to produce a functional fermented red seaweed beverage (FSB). Optimal conditions for producing FSB were established using Central Composite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::830fba9b6a777716bb8891bec949e4f7
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582011000300001
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582011000300001
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Volume: 12, Issue: 3, Pages: 10-9, Published: 15 JUL 2009
Electronic Journal of Biotechnology v.12 n.3 2009
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Electronic Journal of Biotechnology v.12 n.3 2009
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
The numbers of lactic acid bacteria (LAB) and yeasts that were present during a wild forest noni (Morinda coreia Ham) fermentation, the changes in its physico-chemical properties and levels of plant nutrients were investigated. LAB increased rapidly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jul2013, Vol. 48 Issue 7, p1371-1382, 12p, 1 Color Photograph, 1 Diagram, 4 Charts
Publikováno v:
Journal of Food Protection; October 2010, Vol. 73 Issue: 10 p1907-1912, 6p