Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"Charehsaz M"'
Publikováno v:
Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences
Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 22-28 (2018)
Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 22-28 (2018)
Objectives: A new HPLC method was developed and validated for the determination of some phenolic compounds; gallic acid, chlorogenic acid, epigallocatechin, caffeic acid, vanillin, p-coumaric acid, rutin, and quercetin in some local wine and fruit wi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sinem Helvacıoglu, Charehsaz, M., Ozan, G., Guzelmeric, E., Turkoz-Acar, E., Sipahi, H., Ekinci, F. Y., Yesilada, E., Aydin, A.
Publikováno v:
Web of Science
Molasses is one of the popular and traditional foods produced and consumed in Turkey for a long time. The present work aimed to evaluate the safety of molasses which is produced traditionally and industrially. Ames/Salmonella mutagenicity and the MTT
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ee1e03219c611b45dd266337a806d9d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Calorie restriction (CR) is one of the most effective methods to prevent many diseases including cancer in preclinical models. However, the molecular mechanism of how CR prevents cancer is unclear. The aim of this study was to understand the role of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::80333fedefa57be460c3ffe04d3e7985
https://hdl.handle.net/20.500.11831/3440
https://hdl.handle.net/20.500.11831/3440
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objectives: A new HPLC method was developed and validated for the determination of some phenolic compounds; gallic acid, chlorogenic acid, epigallocatechin, caffeic acid, vanillin, p-coumaric acid, rutin, and quercetin in some local wine and fruit wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::914dcec7427b42add324c6247ad67c0e
https://hdl.handle.net/20.500.11831/4466
https://hdl.handle.net/20.500.11831/4466
Autor:
Helvacıoğlu, S., Charehsaz, M., Özan, G., Güzelmeriç, E., Türköz-Acar, E., Sipahi, H., Ekinci, F. Y., Yeşilada, E., Aydın, A.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Oct2021, Vol. 28 Issue 5, p1067-1077, 11p