Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Chardot, V."'
Publikováno v:
Plant and Soil, 2007 Apr 01. 293(1/2), 7-21.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24124045
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2003, 86 (8), pp.2504-2507. ⟨10.3168/jds.S0022-0302(03)73844-2⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2003, 86 (8), pp.2504-2507. ⟨10.3168/jds.S0022-0302(03)73844-2⟩
This study deals with the influence of chymosin/casein ratios and temperature on the fractal dimension of renneted casein aggregates in diluted milk. The angular dependence of static light scattering, from 50 to 110 degrees, was used to determine fra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a7d4ee31742aaa1ed809cb59ff54f3f5
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-02128098
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-02128098
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.