Zobrazeno 1 - 10
of 25 938
pro vyhledávání: '"Characteristic structure"'
Autor:
Normah, Normah1, Lesbani, Aldes2 aldeslesbani@pps.unsri.ac.id
Publikováno v:
Bulletin of Chemical Reaction Engineering & Catalysis. Aug2024, Vol. 19 Issue 2, p327-339. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Yuying, Chen, Guangning, Shen, Jingjing, Mei, Xuanwei, Liu, Guanchen, Chang, Yaoguang, Dong, Sheng, Feng, Yingang, Wang, Yanchao, Xue, Changhu
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2023 318
Autor:
Dongwei Cui, Xiuli Xu, Xiujuan Wang, Feng Zhang, Fengming Chen, Tong Liu, Han Wang, Yuan Zhang, Yaxuan Song, Xuesong Feng
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 167-176 (2022)
The cereals and their products, which have been easily infected by fungi and contaminated with mycotoxins, are serious threat to both human and animals alike. And yet, detection of these unknown fungal infection and mycotoxins contaminates remains a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fd9e0e363c44c9887f57137d8c48461
Autor:
Jiayan Zhang, Ping Wang, Cui Tan, Yansheng Zhao, Ying Zhu, Juan Bai, Xiang Xiao, Lili Zhang, Donghai Teng, Jing Tian, Liangcheng Liu, Haibo Zhang
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 125-130 (2022)
This article explored the effect of Lactobacillus plantarum dy-1 (L. plantarum dy-1) fermentation on the basic physicochemical properties and associated in vitro antioxidant activity of barley β-glucan, including its molecular weight, monosaccharide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddd23c308cc84d9ab24d78e315802b66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cui, Dongwei, Xu, Xiuli, Wang, Xiujuan, Zhang, Feng, Chen, Fengming, Liu, Tong, Wang, Han, Zhang, Yuan, Song, Yaxuan, Feng, Xuesong
Publikováno v:
In Journal of Future Foods June 2022 2(2):167-176
Autor:
Zhang, Jiayan, Wang, Ping, Tan, Cui, Zhao, Yansheng, Zhu, Ying, Bai, Juan, Xiao, Xiang, Zhang, Lili, Teng, Donghai, Tian, Jing, Liu, Liangcheng, Zhang, Haibo
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:125-130