Zobrazeno 1 - 10
of 676
pro vyhledávání: '"Chapoutot, P."'
Autor:
Radim Seltenreich
Publikováno v:
Právněhistorické studie, Vol 52, Iss 1, Pp 142-144 (2022)
Book review: CHAPOUTOT, J. Zákon krve (Myslet a jednat jako nacista). Praha: Rybka Publishers, 2021, 534 p.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ae2ea8a2948410daf6cc46df4d236e3
Autor:
Yves Cohen
Publikováno v:
La Nouvelle Revue du Travail, Vol 19 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43369bc9880a48b185ea88cccfb91822
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diacronie. Studi di Storia Contemporanea, Vol 10, Iss 2, Pp 1-7 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a749c2ab73ba4bfd836d3d8c0179cc0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pöhlmann, Markus
Publikováno v:
Militärgeschichtliche Zeitschrift; November 2022, Vol. 81 Issue: 2 p685-688, 4p
Autor:
Firkus, Dennis
Publikováno v:
Soziopolis: Gesellschaft beobachten
Johann Chapoutot: Gehorsam macht frei: Eine kurze Geschichte des Managements – von Hitler bis heute. Berlin: Propyläen 2021. 978-3549100356
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/80874
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Chapoutot, P., author, Tran, G., author, Heuzé, V., author, Sauvant, D., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :340-340
Autor:
E. Manzocchi, A. Ferlay, S. Mendowski, G. Chesneau, P. Chapoutot, S. Lemosquet, G. Cantalapiedra-Hijar, P. Nozière
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7675-7697 (2023)
ABSTRACT: The extrusion of leguminous seeds induces the formation of Maillard reaction compounds (MRC) as a product of protein advanced glycation and oxidation, which lowers protein degradability in the rumen. However, the quantitative relationship b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0ad03d57f6d4eddbb04e90a8e3d789d
Autor:
Manzocchi, E. *, Ferlay, A., Mendowski, S., Chesneau, G., Chapoutot, P., Lemosquet, S., Cantalapiedra-Hijar, G., Nozière, P. †
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2023 106(11):7675-7697