Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Chapleau, Nicolas"'
Autor:
Jha, Piyush Kumar, Chapleau, Nicolas, Meyers, Pierre-Emmanuel, Pathier, Didier, Le-Bail, Alain
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2024 4(1)
Autor:
Jha, Piyush Kumar, Chapleau, Nicolas, Meyers, Pierre-Emmanuel, Pathier, Didier, Le-bail, Alain
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration April 2024 160:411-422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration 2008 31(5):816-821
Autor:
Hartmann, Christoph *, Schuhholz, Jan-Philipp, Kitsubun, Panit, Chapleau, Nicolas, Le Bail, Alain, Delgado, Antonio
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2004 5(4):399-411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology; 20030601, Vol. 216 Issue: 6 p470-476, 7p
Autor:
Chéret, Romuald, Chapleau, Nicolas, Delbarre-Ladrat, Christine, Verrez-Bagnis, Véronique, Lamballerie, Marie de
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Oct2005, Vol. 70 Issue 8, pe477-e483, 1p
Autor:
Zhu S; Department of Food Science and Agricultural Chemistry, McGill University, 21111 Lakeshore Road, Ste Anne de Bellevue, Quebec H9X 3V9, Canada., Le Bail A, Chapleau N, Ramaswamy HS, De Lamballerie-Anton M
Publikováno v:
Biotechnology progress [Biotechnol Prog] 2004 May-Jun; Vol. 20 (3), pp. 939-45.